puchmaxi.nl menu
© Copyright 2002-2023

Disclaimer

Dankwoord.

Nee helaas, geen BIG Meeting/ Puch Maxi Dag 15. Waarom dan wel niet zullen jullie je afvragen .

Wel, de afgelopen jaren is het bezoekersaantal drastisch afgenomen. Hadden we 5 jaar geleden nog ruim 100 bezoekers, zijn het er nu nog hooguit 30-35. En als al deze mensen nu een brommer mee zouden meenemen zou het nog goed te doen zijn, maar dat is juist het probleem; het gros is oude garde(hartstikke gezellig, dat wel) die met de auto komt en de Maxi thuis laten staan. Dat is prima, maar dan moeten er een hoop mensen met Maxiís deelnemen om dat te compenseren. En dat gebeurde de laatste jaren helaas niet. Ik betrap mijzelf er ook op; vroeger keek ik het hele jaar uit naar de 1e pinksterdag, dan nam ik zoveel mogelijk Maxiís mee(soms wel 8!) om mijn trots aan ieder die het wilde te laten zien. En met mij nog velen anderen. Maar dat doet niemand meer, hoe jammer het ook is.

Er is ook een hoop veranderd, ik merk dat Maxiís schaarser worden, de prijzen worden hoger, het aanbod neemt af, evenals de populariteit van de brommer onder de 16-jarigen. En dat is jammer. Dat alles bij elkaar heeft mij doen besluiten te stoppen met de Big Meeting. Dat is jammer, moeilijk, kut etc, i know. Maar de laatste paar meetings werd mij wel duidelijk dat het een aflopende zaak is. Ik weet dat ik nu een hoop mensen teleur stel die ieder jaar uit kijken naar 1e Pinksterdag(net als ik zelf), maar het is niet anders. Als je een BIG MEETING organiseert, en mensen rijden soms meer dan 200km om er voor het eerst bij te zijn, en vervolgens staan er 4 brommers, dan schaam ik mij kapot.

De afgelopen 13 editieís heb ik dit evenement mogen organiseren. De eerste jaren 2 keer per jaar, de laatste paar jaar 1 keer per jaar. Ik wil iedereen bedanken die mij de afgelopen jaren heeft geholpen dit mogelijk te maken. Oorspronkelijk een idee van Robert Vergeer en een aantal andere forumleden, sinds de 2e editie door mij en deels Robert georganiseerd. Nooit zal ik vergeten hoe ik de 1e meeting voorop mocht rijden bij de door Robert vooraf uitgezette toer. 15 jaar oud, geen certificaat, verzekering of wat dan ook. Lekker verantwoord zul je denken, maar op dat moment dacht je daar niet aan, en gaf het een kick om zoveel mensen bij elkaar te zien, die dezelfde passie deelden!

Nu, bijna 10 jaar later, schrijf ik dit met een brok in mijn keel, maar het is beter zo.

Ik wil iedereen die de afgelopen jaren de meeting heeft bezocht en het zo jarenlang tot een groot succes hebben gemaakt bedanken!!!
Op 8 Juni 2014 is al weer de 14e meeting gepland. Het grootste jaarlijks terugkomende Puch Maxi evenement van Nederland! Georganiseerd door www.puchmaxi.nl.

Wat:
De grootste Puch Maxi-Meeting van Nederland, alweer voor de 14e keer! Al 7(!) jaar een groots succes, in het midden van Nederland, met altijd een grote opkomst, bbq-en, tourrit, onderdelenverkoop etc.

Wanneer:
Zondag 8 Juni 2014, vanaf 12:00


Wanneer:
De meeting locatie is Ac Restaurant De Meern. Deze vindt u pal naast de A12. Afrit De Meern, afrit nummer 15.


Adres is:
Meerndijk 59 3454HP De Meern


Voer dit dus in bij je TomTom/Garmin/Navgate

Organisator:
Puchmaxi.nl/Puchforum.com


Tijd:
Verzamelen vanaf ongeveer 12:00, later mag natuurlijk ook.


Tour:
Uiteraard, start rond 14:30, lengte bedraagt ongeveer 25km


Hier lees je meer over deze meeting:
*Klik*

Hieronder wat foto's van de locatie, het betreft de parkeerplaats achter het AC restaurant.

Ben je in het bezit van een Puch Maxi, of deze nou oud, opgevoerd, origineel, roestig, of in nieuwstaat is, kom dan op 8 Juni 2014 vanaf 12:00 uur naar AC Restaurant De Meern! Iedereen is welkom!

Foto's van Puch Maxi dag Nederland #6(nog op de oude locatie te Vianen):